Tábori befizetés – fontos tudnivalók

A táborra szóló befizetésre azok jogosultak, akik határidőig (2011. május 16.) feladták jelentkezési lapjukat az Okosodó címére (1034 Budapest, Tímár u. 32.), vagy elküldték azt az Okosodó hivatalos e-mail címére (okosodo@okosodo.hu). Aki jelentkezik, de végül valamiért mégis lemondja a tábort, kérjük mindenképpen jelezze e-mailben!

Fontos figyelmeztetés: A tábor díját csak és kizárólag az alább feltüntetett módokon, a szintén feltüntetett határidőig tudjuk elfogadni. Más módon, más helyszínen történő befizetést, illetve az egyesület bármely tagjával, tanárával elküldött díjat nem tudunk elfogadni!!!

A tábor díja: 27 000 Ft
A befizetés ideje: 2011. június 16., csütörtök 1700-1800 között.
A befizetés helyszíne: XIII. ker. Budapest, Pozsonyi út 10. (a Jászai Mari térnél), a Gold Lions Kft. irodájában (a kapucsengőre a cég neve van kiírva).

Akik nem tudnak személyesen részt venni a befizetésen: A befizetést június 17-ig átutalással is lehet teljesíteni az egyesület számlaszámára (Erste Bank 11670009-07755500-70000002), vagy bármelyik Erste Bank fiók pénztárában is befizethető az összeg. A közlemény rovatba mindkét esetben feltétlenül fel kell tüntetni a táborozó gyerek(ek) nevét.

Kedvezmény igénylése: Az Okosodó tábor forrásaiban bekövetkezett negatív változások következtében a tábori költségek mérséklését kizárólag a következő esetekben tudjuk elfogadni.
Az önköltségi díjból azok a családok kaphatnak kedvezményt, ahol egy családból minimum 3 gyermek érkezik. Az igénylést kizárólag írásos formában, részletes indoklással ellátott dokumentumban (melyet a jelentkezési lap mellé kell csatolni), kérvényezhetik az erre jogosultak.
A kedvezmények elbírálása 2011. június 10-ig megtörténik, ezután újabb kedvezményeket nem áll módunkban biztosítani. A kedvezményt kérvényezők, kérjük, hogy a kérvényben tüntessék fel e-mail címüket, erre a megadott e-mail címre küldjük el az elbírálás eredményét!